Frågor och svar

Vad är Vår Bazaar?

Vår Bazaar erbjuder klassen, föreningen eller laget att via ett brett sortiment med lättsålda produkter tjäna pengar till klassresan, träningslägret, och andra äventyr. Företaget finns i Kista och har tidigare verkat under namnet Aktiva ungdomar.

Vem kan sälja?

Alla grupper, exempelvis en klass, en förening eller ett lag, kan vara med och sälja ur vår katalog. Vi vänder oss inte till privatpersoner.

Vad är en kontaktperson?

Den som är kontaktansvarig för den säljande gruppen tar hand om orderläggning och faktura. Kontaktpersonen ska vara över 18 år.

Varför ska du välja Vår Bazaar?

Vi har kvalitetsprodukter till bra priser som gör det enkelt att sälja. Försäljningen är lätt att administrera. Förtjänsten är generös (en tredjedel!) och det tillkommer inga extra avgifter. Produkterna skickas fraktfritt och du betalar inga avgifter i samband med betalning för varor.

Hur ser ersättningen ut?

Klassen, föreningen eller laget tjänar en tredjedel av försäljningen. Det är en förtjänst som tål att jämföras.

Finns det några avgifter?

Nej, alla produkter skickas fraktfritt.

Hur kommer vi igång?

Beställ säljmaterial under "Jag vill starta en försäljning". Så fort ni har fått hem ert paket är ni igång. Sätt gärna upp säljmål för gruppen och prata om målet ni säljer för. Det ger en sporre att sälja mer om man hela tiden har målet framför sig. Sen är det bara ut och sälja och tjäna pengar till klassen eller laget.

Hur länge kan man sälja?

Vi rekommenderar att ni försöker arbeta fokuserat med försäljningen under en tidsbestämd period, förslagsvis två till fyra veckor. Det gör arbetet mer greppbart för säljarna och våra erfarenheter visar att det ger bäst resultat.

Hur lång leveranstid är det på produkterna?

Vi levererar produkterna inom ca 10-14 dagar.

Hur gör jag om jag ångrar mitt köp?

Om kunden köpt en vara och ångrar sitt köp gäller det så kallade distansavtalet. Det innebär att kunden kan ångra sitt köp inom 14 dagar.

Är det bra kvalité på produkterna i katalogen?

Vår Bazaar jobbar hårt med att ta fram produkter av hög kvalitet till katalogen. Vi samarbetar med välkända varumärken som är kända för sina bra produkter. Alla som handlar genom Vår Bazaar har dessutom en Trygghetsgaranti på alla produkter på 1 år.

Hur ska försäljningen redovisas?

Varje försäljare lägger in sina beställningar. Sedan godkänner den person som ni har utsett till kontaktperson alla beställningar och skickar in den samlade ordern till Vår Bazaar. Efter det skickas produkterna till kontaktpersonen. Han eller hon fördelar ut produkterna som ungdomarna därefter levererar och tar betalt för. En tredjedel av den summa som ni sålt för behåller ni, resten betalar ni in till Vår Bazaar i efterskott. Ni behöver inte ligga ute med pengar.

Finns det hjälp att få på vägen?

På hemsidan och i säljmaterialet finns det gott om information om en försäljning. Kontaktpersonen får även en folder med tips för en bra försäljning. Du kan också kontakta säljservice på info@varbazaar.se eller ringa 08-51 940 940.

Har du frågor som du inte fått svar på?

Ring 08-51 940 940 så får du personlig service.