Röster om Vår Bazaar

Vilhelmina ridklubb

Vi tjänade 22 000 kr till en ny häst. Det var enkelt att sälja då det var lättsålda produkter där alla kunde hitta något att köpa. Det var även enkel administration. Det var lätt att jobba i systemet och det var jättebra att alla kan knappa in sina egna beställningar.

Bollstanäs basket

Vi tjänade 25 974 kr för att kunna åka på en basketturnering i Göteborg. Det var mycket enkelt att sälja, katalogen var fin och det fanns något för alla. Många ville köpa produkterna när de bläddrade i katalogen. Att sköta administrationen var mycket enklare hos Vår Bazaar än hos många andra. https://www.varbazaar.se/bollstanas-basket/

Huddinge IF F04

”Vi tjänade 27 272 kr. Samlar till en fotbollscup. Det var lättsålda produkter, snabb kundservice och bra med webbförsäljningen. Försäljningen på nätet förbättrade försäljningssiffrorna. Fanns mycket olika typer av produkter, alla kunde hitta något att köpa som inte var för dyrt."

Åkers IF P/F-06

”Vi tjänade 12000 kr till nya overaller. Lätt att sälja eftersom det var ett varierat utbud. Det är ingen som kan säga nej när man presenterar katalogen och utbudet. Stor variation och olika prisklasser gjorde det lätt att få alla att åtminstone köpa en sak ut sortimentet. ”

Västerås Roeders Damlag

”Vi tjänade 13391 kr. Samlar ihop till bussresor för att kunna åka på bortamatcher. Det var bra produkter. Det var lätt att lägga in beställningar. Kontaktpersonen behövde inte sitta och lägga in alla beställningar i efterhand eftersom alla kunde lägga in sina egna beställningar. Bra med stort utbud av olika typer av produkter.”

Int. Engelska skolan Sundsvall – 9B

”Vi tjänade 8948 kr till en resa till Gröna Lund. Det var intressanta produkter med bra kvalité. Superbra kundservice, alltid någon som svarade med bra vägledning. Det underlättade att alla skrev sina egna beställningar på internet.”

Int. Engelska skolan Eskilstuna – 8G

”Vi tjänade 11127 kr och samlade till en klassresa där alla i klassen skulle ha möjlighet att följa med. Det bästa var att det var enkelt att sälja då det fanns saker och priskategorier som passar alla. Det var ett blandat sortiment med bra priser."

Fryxellskaskolan 8E i Västerås

”Vi tjänade 4000 kr och samlar till en klassresa. Vi tycker att Vår Bazaar har lättsålda produkter, en fin broschyr och jättebra säljcoachning! Det var enkelt för ungdomarna som säljer att förstå hur man skulle fylla i de produkter som skulle beställas."

Pajala

"Vi tjänade 21 376 kr genom att sälja för Vår Bazaar! Lättsålda produkter med bra kvalitét. En stor fördel är det relativt stora sortimentet. Vi gjorde en fruktansvärt bra förtjänst så det bär av till Göteborg."

Erikslund Rugby P16 Täby

“Tack Vår Bazaar! Vi tjänade 21 055 kr på att sälja saker från produktkatalogen. Resan gick till England för att träna och att spela träningsmatcher i rugbyns hemland. Det gav ovärderliga erfarenheter!"

Mossleskolan

“Det var enkelt att beställa och leveransen kom på utsatt tid och bra packat! Vi kan verkligen rekommendera Vår Bazaar. Vår förtjänst blev hela
19 417 kr”

Jernvallsskolan

"Vi tjänade 14 000 kr av att sälja lättsålda och bra produkter från Vår Bazaar! Vi gjorde en bra förtjänst och med hjälp av de pengarna så kommer vi nu hela vägen ner till Göteborg."

Klass 8c2, Engelbrektskolan

"Vi valde Vår Bazaar för att dra in pengar till vår klassresa. Produkterna är både lättsålda och prisvärda. Dessutom har personalen på säljkontoret varit hjälpsamma och flexibla. Nu är vi lite närmare vårt mål!"

Tumba Handboll

"Vi och kunderna är mycket nöjda med varorna! Vi kommer att sälja för Vår Bazaar igen. Våra pengar som vi tjänar kommer att gå till olika cuper så att vi får ännu mer erfarenhet av handbollen."

Rosenvallskolan

"Hos Vår Bazaar fick vi fin service och gott bemötande vilket betyder mycket! Sedan var ju förtjänsten också bra. Vi kommer att använda pengarna till en skolresa!"

P-99 Ölmstad/IK Vista, fotbollslag

"Lättsålda saker som folk behöver och öppnar man bara ”säljmaterialet” rätt och berättar vem man är, vilken förening man kommer och vart pengarna ska gå, så är det lätt att fråga om en person kan tänka sig att beställa."

Kågedalens AIF, F-02 Kåge

“Vår Bazaar hade många nya praktiska och roliga produkter som var mycket lätta att sälja.”